ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ






Αθήνα, 19 Ιουλίου 2019


 


                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                            


 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της θεσμικής, υπεύθυνης και αξιόπιστης ενημέρωσης από την Ομοσπονδία, σας πληροφορούμε τα εξής:

Στην 1η  συνάντηση με τη νέα Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ προ 20ημέρου, το Προεδρείο της ΟΜΕ έθεσε τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Μεταξύ άλλων, ήταν η παροχή των κουπονιών σίτισης προς το προσωπικό, που χορηγούνταν με αποφάσεις Δ.Σ έως και σήμερα. Η Διοίκηση αφού μελέτησε το συγκεκριμένο θέμα, αποφάσισε την παροχή των κουπονιών στο προχθεσινό Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ – παρά τις Κασσάνδρες που κινδυνολογούσαν και τώρα προσπαθούν να καπηλευτούν τα κεκτημένα μας!

Στη 2η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στα γραφεία της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, τέθηκαν από συγκεκριμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ προς τη νέα Διοίκηση,  τα κυρίαρχα προβλήματα  και μεταφέρθηκε η αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον της ΕΥΔΑΠ, όπως η ιδιωτικοποίηση της Εταιρείας, το Υγειονομικό, η χορήγηση των κουπονιών, η εκ νέου χορήγηση των ανθυγιεινών επιδομάτων σε όλο το προσωπικό και όπως αυτά καταβάλλονταν πριν την εφαρμογή των περικοπών του νόμου 4024/11 κ.α.

Ειδικότερα, για το μείζον οικονομικό θέμα της εκ νέου χορήγησης των ανθυγιεινών επιδομάτων σε όλο το προσωπικό, ζητήσαμε να επανέλθει για επίλυση σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ. Να θυμίσουμε, ότι είχε εισαχθεί ως θέμα για ψήφιση στη συνεδρίαση της 24.6.2019 και αποσύρθηκε λόγω της αντίδρασης των Εκπροσώπων της μειοψηφίας και δυστυχώς ενός εκ των δύο Εκπροσώπων των Εργαζομένων μας.

Επισημαίνουμε, ότι τους τελευταίους μήνες το Προεδρείο της ΟΜΕ υπεύθυνα και αποτελεσματικά, προς όφελος πάντα των εργαζομένων, πέτυχε με την υπογραφή της Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασίας την ενσωμάτωση της ΑΤΑ, καθώς και αυξήσεις μισθών και ημερομισθίων για το σύνολο του προσωπικού.

Τέλος, για την αποφυγή επανάληψης φαινομένων του παρελθόντος, τα οποία είναι ήδη προς έρευνα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, διαχειριζόμαστε με απόλυτη διαφάνεια, σύνεση και υπευθυνότητα τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, που είναι τα δικά σας χρήματα!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
 
Ο Γεν. Γραμματέας
Κορλός Ηλίας
Κυρίτσης Δημήτρης
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου