ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

OME ΕΥΔΑΠ - ΑΠΕΡΓΙΑ 28/11/2018


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ
MEΛΟΣ   Γ.Σ.Ε.Ε. - E.F.P.S.U. * MEMBER C.G.T.G. – E.F.P.S.U.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 243 ΕΙΔ.  2264/28.5.2002
Αθηνάς 58, 105 51 – ΑΘΗΝΑ – Τηλ. 210-5232177 & 210-5226801 – FAX 210-5239037

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην 24ωρη Γενική Απεργία Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Απεργούμε και απαιτούμε από την Κυβέρνηση
-       Θωράκιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας. Όχι στο ξεπούλημα που απαιτούν οι διεθνείς δανειστές.
-       Αποτροπή των πολιτικών της ύφεσης, της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων – εκποιήσεων του εθνικού πλούτου σε πανίσχυρους εγχώριους και διεθνείς ομίλους.
-       Επαναφορά σε σταθερές βάσεις των πυλώνων του συλλογικού εργατικού δικαίου για την επεκτασιμότητα των ΣΣΕ και τη μετενέργεια. Καμία παρέμβαση στο ισχύον πλαίσιο για την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.
-       Μόνιμη και αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας–ρητή απαγόρευση πλειστηριασμού της.
-       Δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ελάφρυνση των μισθωτών και των συνταξιούχων από τα άδικα και υπέρμετρα βάση της φορολογικής επιδρομής.

Καλούνται όλοι οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές τόσο της Ομοσπονδίας αλλά και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους εργασίας και να τους καλέσουν να συμμετέχουν στην απεργία.


                                   
       Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                            ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε.  Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Σινιώρης Γιώργος
Κορλός Ηλίας


Την Τρίτη (27/11) θα συζητηθεί η προσφυγή που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία στο ΣΤΕ κατά του Υπερταμείου (όπως ήδη σημειώθηκε στο πινάκιο του δικαστηρίου). Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε, θα πρέπει να προσέλθετε στις 09.30 στον δεύτερο όροφο του ΣτΕ, Πανεπιστημίου 47-49. Η διαδικασία στο ΣτΕ είναι κυρίως γραπτή, ενώ στο ακροατήριο αναπτύσσονται συνοπτικώς οι λόγοι ακύρωσης (λόγω πάντως της σοβαρότητας της υπόθεσης, πιστεύουμε ότι η διαδικασία στο ακροατήριο θα είναι ενδιαφέρουσα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου