ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ – Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας της Ε.Σ.Α.μεΑ. «Τα μεγέθη του μαθητικού πληθυσμού, των εισροών & των εκροών της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης στην Ελλάδα την περίοδο 2007-2016» – Πρόγραμμα και πρόσκληση στην εκδήλωση

Tο ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το «Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας» της Ε.Σ.Α.μεΑ., σας προσκαλούν στον δεύτερο κύκλο της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., στον πολυχώρο «Αθηναΐς» (αίθουσα silk).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα μεγέθη του μαθητικού πληθυσμού, των εισροών & των εκροών της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης στην Ελλάδα την περίοδο 2007-2016 και θα πραγματοποιηθεί ευρεία συζήτηση με την ενεργό συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ποιοτική διερεύνηση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας, έως την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ: info@kanep-gsee.gr με θέμα «Δήλωση συμμετοχής στην παρουσίαση του Β’ κύκλου της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ». Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. AGENDA_B ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Με εκτίμηση,
Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Μιχάλης Κουρουτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου