ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Φταίει το ΤΑΙΠΕΔ λέει για τα διόδια – χωρίς να πείθει- η Κυβέρνηση



Ευθύνες πρωτίστως στο ΤΑΙΠΕΔ και δευτερευόντως στην Εγνατία οδό ΑΕ επιρρίπτουν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στην Καβάλα σχετικά με διόδια στην Παράκαμψη. Προσπαθούν να πείσουν ότι στο τέλος τα συγκεκριμένα διόδια δεν θα γίνουν αφού όπως ισχυρίζονται οι κυβερνητικές πιέσεις εντείνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ίδιοι τοπικοί εκπρόσωποι της Κυβέρνησης επισημαίνουν ότι αύριο θα δοθεί στους παραχωρησιούχους η μελέτη για το σύστημα των αναλογικών διοδίων. Αυτό θα γίνει από τον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη, ουσιαστικά έχει τη σημασία της τελικής παρέμβασης της Κυβέρνησης προκειμένου διόδια όπως της Παράκαμψης να σταματήσουν να ετοιμάζονται.
Ο απλός πολίτης φυσικά και δεν πείθεται από όλα αυτά. Δεν μπορεί να καταλάβει και δεν θα καταλάβει ποτέ ότι είναι άλλο πράγμα η Κυβέρνηση κι άλλο πράγμα το ΤΑΙΠΕΔ και η Εγνατία οδός ΑΕ. Το κλίμα στην Καβάλα είναι «βαρύ» για την Κυβέρνηση, αφού άλλα υπόσχονταν για τα διόδια στην Παράκαμψη κι άλλα γίνονται. Κατόπιν τούτου πιθανότερο είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο από … απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εξ αυτών την Τρίτη θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας, συμμετέχοντας σε αποστολή της Βουλής.
Πόρτα πόρτα στα μαγαζιά
Σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της επιτροπής του Δήμου που οργανώνει το αυριανό συλλαλητήριο θα περιοδεύσει στην αγορά με πρώτη προτεραιότητα τα καταστήματα του υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μαζί θα είναι εκπρόσωποι των φορέων της αγοράς. Κατά πληροφορίες η μεγάλη πλειοψηφία καφενείων και καφετεριών έχει αποδεχθεί την ιδέα διακοπής λειτουργίας την ώρα του συλλαλητηρίου αύριο. Το ίδιο θα κάνουν με απόφαση του σωματείου τους εστιατόρια και σνακ μπαρ.
https://www.proininews.gr/ftaiei-to-taiped-leei-gia-ta-diodia-choris-na-peithei-i-kyvernisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου