ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ H ATTICA BANK ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ !!!




H ATTICA BANK ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ !!!

Η "τράπεζα των Μηχανικών" δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις αποφάσεις της, όπως αυτή γιά την έκδοση της παραπάνω εγγυητικής γιά την συμμετοχή του συναδέλφου Καλογρίτσα στον διαγωνισμό (στο και πέντε). Αν και ο κύριος ρόλος της τράπεζας είναι (κατά την γνώμη μας) η στήριξη των μικρομεσαίων Μηχανικών στην άσκηση του επαγγέλματος, ιδιαίτερα μάλιστα στις σημερινές δύσκολες εποχές όπου οι ανάγκες όλων είναι μεγάλες, η τράπεζα αποφάσισε να στηρίξει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες Καλογρίτσα που επεκτείνονται στο χώρο της τηλεόρασης.
Προφανώς θα έπαιξε κύριο ρόλο η μεγάλη οικονομική επιφάνεια και η φερεγγυότητά του και υποεκτιμήθηκε το αναλαμβανόμενο ρίσκο εμπλοκής της τράπεζας σε πολιτικά παιχνίδια και κουμπαριές.Ακόμη αγνοήθηκε από την τράπεζα το γεγονός ότι πρόκειται γιά ένα μεγάλο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο εμπλοκής εργολάβου δημ. έργων στα media, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Καμμένος.
Εμεις πάντως (πάντα δύσπιστοι και καχύποπτοι) θα ερευνήσουμε ποιοί και πόσοι από το Δ.Σ. της τράπεζας ψήφισαν την απόφαση και θα επανέλθουμε.Ειναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γιά τους άνεργους, τους υποαπασχολούμενους και τους μετανάστες συναδέλφους μας που αγωνίζονται ο καθένας με τον τρόπο του γιά την επιβίωση.

Ν. ΓΚΑΝΙΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου