ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




  
Αθήνα, 23/06/2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Μετά τις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού, αισθανόμαστε την ανάγκη  να επικοινωνήσουμε για άλλη μια φορά μαζί σας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας, αρχικά για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου μας( ποσοστό 94%) και αφετέρου για την τιμή που μας κάνατε να μας τιμήσετε για άλλη μία φορά με την ψήφο σας, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά μας.
Τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή όλων μας στην κοινή προσπάθεια να συνεχίσει η ΕΥΔΑΠ να ανήκει στον ελληνικό λαό και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου και όχι των λίγων.
Όσον αφορά τώρα τα θέματα του προσωπικού στη δεδομένη δύσκολη συγκυρία βασικό μας μέλημα είναι η υπογραφή ΣΣΕ με όσον το δυνατό ευνοϊκότερους όρους.  Συνειδητά επιλέχθηκε από τον Συνδυασμό να δοθεί ένας ήπιος - χωρίς προσωπικές επαφές στα γραφεία των συναδέλφων- αγώνας, διότι θεωρούμε ότι πρωτίστως είμαστε εργαζόμενοι-συνάδελφοι σε αυτή την Εταιρεία και δευτερευόντως συνάδελφοι συμμετέχοντες στα κοινά-συνδικαλιστές.
Εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την άδικη ακύρωση του καθοριστικού για την συνολική έκβαση του αποτελέσματος για την Ομοσπονδία ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας,  που είχε ως αποτέλεσμα την προσβολή της ελεύθερη βούλησης του εκλογέα και την αλλοίωση του αποτελέσματος.
Ας σημειωθεί ότι και σε πρόσφατες εκλογές αλλά και στην επόμενη εκλογή του Συλλόγου Μηχανικών που ακολούθησε, έγινε δεκτό ως έγκυρο, ψηφοδέλτιο με διακριτικό χαρακτηριστικό αστερίσκο γεγονός που νομιμοποιεί-προδικάζει θετικά την προσφυγή μας στο εκλογοδικείο και τη δικαίωση μας από αυτό.  Ανεξαρτήτως όλων αυτών εμείς δεσμευόμαστε να προασπίσουμε  με κάθε δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των μελών μας αλλά και να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα. Δεν στεκόμαστε στο παρελθόν, εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά έχοντας ως μότο μας αλλά και εμμονή μας  την αλληλεγγύη που θα πρέπει ως μέλη του Συλλόγου αυτού πάντα να μας διακρίνει και να μας ενώνει.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά και να επισημάνουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε ενωμένοι και εμείς μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό, γιατί το ίδιο πράξαμε και στην προηγούμενη θητεία μας αλλά κυρίως προεκλογικά με την επιμονή μας στο ενιαίο ψηφοδέλτιο αφήνοντας πίσω τις όποιες μικροκομματικές αντιπαλότητες γιατί εν τέλει αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Μια ομάδα αλτρουιστών νικά πάντοτε μια ομάδα εγωιστών και κάπου εκεί αρχίζει και τελειώνει η συνεργασία. Εμείς αυτό πιστεύουμε και αυτό θα επιδιώξουμε με ευρύτερη συναίνεση στη νέα θητεία μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.   

                                                         Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς

                                            Οι υποψήφιοι  του συνδυασμού

                                        «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου