ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Παροχή βοήθειας στους εγκαυματίες των πυρκαγιών Αν. Αττικής από την τράπεζα αίματος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ.



ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ: ΛΑΡΙΣΗΣ & ΙΤΕΑΣ  ΤΗΛ: 210 77.58.660 – Fax: 210 77.50.572

Email : gr_politistikos@eydap.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παροχή βοήθειας στους εγκαυματίες των πυρκαγιών Αν. Αττικής από την τράπεζα αίματος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ.

 

Το Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ ανταποκρινόμενο άμεσα στο έκτακτο κάλεσμα για αιμοδοσία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, ενημερώνει για τις ακόλουθες ενέργειες.
Οι συγγενείς  που έχουν  εγκαυματίες από τη φονική πυρκαιά της Αν. Αττικής που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της ομάδας αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ Κα Μάρρα Κική στο τ/φ: (6970170422)
«Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού»
Το ΕΚΕΑ επίσης, καλεί τους πολίτες να δώσουν αίμα:
Σε όλες τις Αιμοδοσίες της Αττικής, Χαλκίδας, Κορίνθου, 9:00π.μ.  - 14:00μ.μ.
Στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων: Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ,  Γ.Ν.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ», Γ.Ν. «Η ΕΛΠΙΣ»,  με εκτάκτως διευρυμένο ωράριο 9:00 π.μ. - 20:00μ.μ.
Επίσης όπως αναφέρει το ΕΚΕΑ, μπορούμε να προσφέρουμε αίμα σε όλη τη χώρα, στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και να στηρίξουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Μετρό Συντάγματος.

 

Σ΄ αυτές τις τραγικές στιγμές, χρέος όλων μας είναι η, με κάθε τρόπο, συμπαράσταση στους πληγέντες και η συνεισφορά στις προσπάθειες για την επούλωση των πληγών τους.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου