ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



8 Ιουνίου 2018


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Τα ψηφοδέλτια που στηρίχτηκαν από την ΔΑΚΕ τόσο στον Επιστημονικό όσο και στο Σύλλογο Μηχανικών επιβεβαιώνουν την ορθή επιλογή μας σε άτομα με ήθος, ακεραιότητα και αγωνιστικότητα. 

Μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες στον Επιστημονικό Σύλλογο εξασφαλίσαμε μία έδρα στην ΟΜΕ ενώ για μόλις 3 ψήφους δεν υπάρχει εκπρόσωπος μας στο ΔΣ ενώ στο Σύλλογο Μηχανικών 3 έδρες στην ΟΜΕ, 3 στο ΔΣ και 2 έδρες στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν με αξιοπρέπεια τον αγώνα τους αλλά και στους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες απέδειξαν την ετοιμότητα τους για τα χειρότερα που έρχονται με την άφιξη του Υπερταμείου στην ΕΥΔΑΠ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους εκλέχτηκαν και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα διαψεύσουν τις προσδοκίες των εργαζομένων.

Δυστυχώς σήμερα 7/6/2018 πληροφορηθήκαμε πως παρά τη δικαίωση των συναδέλφων μας υδρονομέων από τον Άρειο Πάγο, το ΑΣΕΠ με επιστολή του, καλεί την ΕΥΔΑΠ να προβεί άμεσα σε απόλυση τους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πώς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των 23 υδρονομέων όπως πράξαμε σε όλη την πορεία της υπόθεσης αυτής, δυναμικά και αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο.  Έχουμε σταθεί πολλές φορές απέναντι στη Διοίκηση και έχουμε ασκήσει αυστηρή κριτική για πολλές αποφάσεις της αλλά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στο θέμα των συναδέλφων υδρονομέων  θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο και συνδικαλιστικά και πολιτικά τις όποιες ενέργειες κάνει προκειμένου να δικαιωθούν οριστικά οι συνάδελφοι μας.

Θεωρούμε απαράδεκτη την επιστολή του ΑΣΕΠ προς τη Διοίκηση υπό τη μορφή εκβιασμού για την άμεση απόλυση των συναδέλφων μας.  Ο ΑΣΕΠ έχει δημιουργηθεί για να τηρεί τη νομιμότητα και όχι να παρακάμπτει Αποφάσεις του Αρείου Πάγου.
Όλοι οι εργαζόμενοι να σταθούμε δίπλα στους υδρονομείς και να ανατρέψουμε την αδικία που πάει να συντελεστεί εις βάρος τους.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Κωστοπούλου Ρούλα
Ο Γεν.Γραμματέας

Σουλιώτης Δημήτρης


ΥΓ Μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται ζοφερό για το μέλλον των εργαζομένων, συνειδητά έχουμε αποφασίσει να ασχολούμαστε αποκλειστικά με την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων και να μην απαντάμε σε συκοφαντίες και μικροπολιτικές ανοησίες που δεν αφορούν κανέναν εκτός τους συντάκτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου