ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ "ΣΧΕΔΙΑ"


Η ΕΥΔΑΠ στηρίζει τις «Αόρατες Διαδρομές», μια κοινωνική πρωτοβουλία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιηγήσεων στο κέντρο της Αθήνας, με «οδηγούς» νυν και πρώην άστεγους συμπολίτες μας,
το οποίο έχει ως στόχο την ενεργοποίηση και την κοινωνική επανένταξή τους,
μέσα από τη μετάδοση της βιωματικής εμπειρίας τους, από τη ζωή στο δρόμο, αλλά και την οικονομική ενίσχυση της εν λόγω δράσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη εταιρεία, τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, που συμμετέχει στην εν λόγω δράση,
την οποία μέχρι τώρα στηρίζουν κυρίως μαθητές σχολείων και φοιτητές.
Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 6/5/2018, ο κ. Μιχάλης «οδήγησε» τη Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης στη δική του «αόρατη διαδρομή».

Η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης, πέρα από τη συμμετοχή της στις «Αόρατες Διαδρομές», στηρίζει τους ανθρώπους αυτούς, αγοράζοντας συστηματικά, σε μηνιαία βάση, το περιοδικό του δρόμου «Σχεδία».             
Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να παροτρύνει και άλλες Οργανωτικές Μονάδες της ΕΥΔΑΠ να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.                      

cid:image002.jpg@01D3F286.B0361470                               cid:image004.jpg@01D3F286.B0361470                                  cid:image006.jpg@01D3F286.B0361470

Μάρθα Π.:  «Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε» μια πράξη δικαιοσύνης, όχι απλώς αλληλεγγύης. Γιατί αν όχι εμείς, ποιοι;

Σταυρούλα: Ένας άλλος κόσμος δίπλα μας …. αόρατος. Από εμάς ως εκεί σύνορο μια κλωστή.

Αρετή: Ξεχωριστή εμπειρία. Με άγγιξε βαθιά και με έβαλε σε σκέψεις. Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου πιο ενεργά.

Αγγέλα: Ήταν μια συγκινητική εμπειρία, καθώς είδα την Αθήνα, ξανά, μέσα από τα μάτια και τα βιώματα του «ξεναγού» μας.

Δήμητρα: Ευαισθητοποιηθείτε, υποστηρίξτε και ενδιαφερθείτε - νοιαστείτε. Είναι μια εμπειρία που χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Μάρθα Μ.: Μοναδική εμπειρία, που με έκανε να δω τη ζωή υπό άλλο πρίσμα.

Θάνος: Η αρχή για μια «ανάγνωση» των δρόμων της πόλης, πιο βιωματική και αληθινή. Γιατί οι δρόμοι δεν παίρνουν ζωή από αμάξια, αλλά από ανθρώπους σαν τον Μιχάλη, που κάθε γωνιά αποτελεί ανάμνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου