ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Δήμαρχος Δελφών: Δεν χρωστάω και δεν πληρώνω την ΕΥΔΑΠ

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει στον Δήμο Δελφών, το τελευταίο 48ωρο μετά την απόφαση της ΕΥΔΑΠ Παγίων να δεσμεύσει όλους τους λογαριασμούς του καλλικρατικού δήμου εξ' αιτίας οφειλών οι οποίες αγγίζουν τα 3.200.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό δια στόματος του προέδρου της ΕΥΔΑΠ Παγίων, Στέλιου Κοροβέση, ο οποίος μίλησε στο zougla.gr, ο Δήμος Δελφών δεν έχει πληρώσει ποτέ νερό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφαση δέσμευσης των λογαριασμών, ενώ διευκρίνισε πως η διαδικασία θα συνεχιστεί όπως προβλέπει ο νόμος για την προστασία των συμφερόντων του Δημοσίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα απάντησε και σε ανακοίνωση στην οποία προέβη ο ίδιος ο δήμαρχος Δελφών στην οποία κάνει λόγο για εκβιαστικές ενέργειες, αφήνοντας μεταξύ άλλων αιχμές για παραλείψεις του ίδιου του Δημάρχου και των προηγούμενων διοικήσεων. 

Από την άλλη πλευρά, ο δήμαρχος Δελφών, Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο zougla.gr κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται ο δήμος να πληρώσει αυτό το ποσό, ενώ αποκάλυψε πως τα χρήματα τα οποία εισπράττονται από τους πολίτες μέσω των λογαριασμών νερού, χρησιμοποιούνται ευρύτερα για έργα στην περιοχή και δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής τους στην ΕΥΔΑΠ.

Αναδημοσίευση :http://www.zougla.gr/money/etairika-nea/article/dimarxos-delfon-den-xrostao-ke-den-plirono-tin-evdap-1555980

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου