ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σε πρόσφατη ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, αποφασίστηκε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ θα αποφασίσει εντός του Μαρτίου σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στην ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο.
Επιπλέον ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της ΟΜΕ να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον ίδιο λόγο, με ομάδα νομικών, 
πριν τις 19 Μαρτίου 2018 όπου λήγει το δικαίωμα προσφυγής για την ακύρωση μεταβίβασης των μετοχών της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο.
Σε συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας σήμερα 1.3.2018, αποφασίσαμε να καλέσουμε τα μέλη μας σε αγωνιστική επαγρύπνηση και μαζική συμμετοχή των μελών μας σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.
Άποψη μας είναι ότι κορύφωση των όποιων κινητοποιήσεων αποφασίσει η Εκτελεστική της ΟΜΕ, θα πρέπει να είναι 24ωρη απεργία.
Επίσης, συμφωνούμε να οργανώσει η ΟΜΕ ενημέρωση, με τη συμμετοχή και των νομικών σχετικά τόσο με την αναγκαιότητα της προσφυγής μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά κυρίως σχετικά με τις συνέπειες που έχει η ένταξη μας στο Υπερταμείο, στις ζωές όλων μας.  Ωστόσο, λόγο της σπουδαιότητας του θέματος, προτείνουμε  αυτό να γίνει σε χώρο εκτός ΕΥΔΑΠ σε μη εργάσιμη μέρα και ώρα (π.χ. Σάββατο) ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή εργαζομένων αλλά και πολιτών.
Το σύνθημα όλων μας πρέπει να είναι ένα Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!
Στην ίδια συνεδρίαση καταγράψαμε τα αιτήματα του Σωματείου μας για την υπό διαπραγμάτευση ΣΣΕ ώστε να κατατεθούν άμεσα στην ΟΜΕ.  
 


Η Πρόεδρος
 
Τσιμιδάκη Όλγα

Η Γενική Γραμματέας
 
Παπανικολάου Σουλτάνα

ΥΓ: Για την κοινωνική παροχή προς τα μέλη μας που έχει καθυστερήσει λόγω ελέγχου που είναι σε εξέλιξη από το Νοέμβριο του 2017, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου