ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΔΑΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΔΑΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

20 Οκτωβρίου 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Σε μια πρωτοφανή και αντικαταστατική ενέργεια οι Σκόνδρας – Ματαράγκας, εξέδωσαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 ανακοίνωση για την οποία δεν είχαν ενημερώσει κανένα άλλο μέλος του Δ.Σ., ούτε φυσικά είχαν την απαραίτητη πλειοψηφία.  ‘Εκπληκτα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.  Με την πράξη τους αυτή αμαύρωσαν το κύρος και την αξιοπιστία ενός από τους ιστορικότερους Συλλόγους της ΕΥΔΑΠ.
Είναι πια ολοφάνερο ότι ο Σκόνδρας ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική και έχει καταντήσει να είναι η ουρά του Αλεξανδράκη.  Ο ίδιος, όταν είχε εκλεγεί ως Πρόεδρος, υποσχόταν ότι δήθεν ήρθε να αποκαταστήσει τη δημοκρατική λειτουργία του Συλλόγου αλλά αποδείχθηκε ότι ενέπαιζε τους συναδέλφους.
Αν αυτό εννοεί ως «αφύπνιση», ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ έγκαιρα, σε χρόνο που ο Σκόνδρας και η παρέα του περί άλλων τύρβαζαν, είχε καταγγείλει όλη τη διαδικασία της δήθεν αναδιάρθρωσης του Οργανογράμματος και όπως και η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ απείχε από την αρχή έως το τέλος.
Ο Σκόνδρας με την ενέργειά του αυτή έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα. 
Οφείλει, αφού πρώτα δηλώσει δημόσια και ενυπόγραφα ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι παράνομη, να παραιτηθεί.  Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό του Συλλόγου ενέργειες.


ΔΑΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου