ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ζωή και οι FT είναι διαπλεκόμενοι;

Όλα τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για τη χώρα, η κυβέρνηση προχωρά τις μεταρρυθμίσεις, η οικονομία στέκεται στα πόδια της, τα συμφέροντα γκρεμίζονται και η διαχείριση στο προσφυγικό είναι άριστη. Ολα τα παραπάνω υπάρχουν βέβαια μόνο μέσα στο μυαλό όσων κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου.
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό έργο που έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία η κυβέρνηση διαστρεβλώνεται από τα «βοθροκάναλα» και τα ΜΜΕ της διαπλοκής σύμφωνα με τον Παππά, τον Πολάκη και τα λοιπά μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τη θεωρία που διαλαλούν τα ΜΜΕ «νομοθέτησαν» τα νέα επώδυνα φορολογικά μέτρα, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση των συντάξεων, την πώληση κόκκινων δανείων σε funds, το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, αλλά και ανακήρυξαν τον Καλογρίτσα οριστικό υπερθεματιστή στον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών. Ωραία, λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει και είναι όλα δημιούργημα των ελληνικών ΜΜΕ.
Η ΠΡΩΗΝ συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν από τα κορυφαία στελέχη που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την οποία ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει Πρόεδρο της Βουλής είναι διαπλεκόμενη; Η εκρηκτική πολιτικός, χθες, είπε πως «κάποιοι επέλεξαν τη δική τους λαγνεία για την εξουσία να τη μετατρέψουν σε σενάριο μονόδρομου. Ο κ. Τσίπρας όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ έλεγε πως θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να την ιδιωτικοποιήσουν. Οταν έχεις πει αυτό και φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση πρέπει να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος». Τώρα το Μαξίμου θα πει ότι και τη Ζωή την έβαλαν τα συμφέροντα να τους επιτεθεί;
ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή το Μαξίμου διέψευδε τους Financial Times που αποκάλυψαν πως η Μέρκελ επέπληξε τον Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο προσφυγικό και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση πως κωλυσιεργεί. Αραγε και οι «FT» είναι διαπλεκόμενοι και θέλουν να πλήξουν το τεράστιο κυβερνητικό έργο;
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όσο κι αν κατηγορεί τα ελληνικά ΜΜΕ, τη Ζωή, την αντιπολίτευση, ακόμα και τον ξένο τύπο ότι εκτελούν οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης δεν μπορεί πια να παραποιήσει την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολη για το Μαξίμου. Το 80% των πολιτών πλέον έχουν σταθερά αρνητική άποψη για την κυβέρνηση. Η αποσταθεροποίηση δημιουργείται από την πολιτική που εφαρμόζει και την αδυναμία των στελεχών της να κυβερνήσουν. Εσπειραν ψέματα, σκληρά μέτρα, αστεία αφηγήματα και τώρα ήδη θερίζουν την οργή των πολιτών.
*Ο Γιάννης Τσαπρούνης είναι διευθυντής σύνταξης του Ελεύθερου Τύπου
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
http://www.eleftherostypos.gr/apopseis/39842-i-zoi-kai-oi-ft-einai-diaplekomenoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου