ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ηχηρή παρέμβαση Παυλόπουλου κατά του δημοψηφίσματος: Υπηρετεί τη δημοκρατία μόνο όταν δεν διχάζει!

newsit.gr
Μια ακόμη ηχηρότατη παρέμβαση ενόψει του δημοψηφίσματος έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη αλλά, αντίθετα από την κυβέρνηση, τόνισε πως το δημοψήφισμα μπορεί να είναι δημοκρατικός θεσμός μόνο όταν δεν διχάζει! 

«Η πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ευρωζώνη είναι εθνικός μονόδρομος, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας αλλά και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη. 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού σημειώνοντας ότι "το δημοψήφισμα είναι θεσμός άμεσης δημοκρατίας που την υπηρετεί μόνο όταν δεν γίνεται με διχασμό αλλά με ενότητα του λαού". Μια δήλωση με την οποία ο Προκόπης Παυλόπουλος παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση, που έχει ζητήσει από τους πολίτες να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας που στο διάγγελμά του χθες χαρακτήρισε «συνένοχους στη συνέχιση των Μνημονίων» όσους ψηφίσουν «Ναι». 

Από την πλευρά της η Λούκα Κατσέλη μίλησε για δύσκολες ώρες αλλά συνέστησε ψυχραιμία, ομόνοια και αποφασιστικότητα, σημειώνοντας ότι το τραπεζικό σύστημα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, τους τουρίστες και όλους όσους χρειάζεται. 

"Δίνουμε καθημερινό αγώνα", σημείωσε, "να ανταποκριθούμε. Τα πράγματα είναι ομαλά. Υπάρχει ρευστότητα, σίγουρα θα τα βγάλουμε πέρα αν δουλέψουμε όλοι από κοινού".
Μέγεθος κειμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου