ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Βόμβα από το ΔΝΤ! Τρίτο Μνημόνιο στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

Οριακή κατάσταση βλέπει στη χώρα το ΔΝΤ. Αξιωματούχος που μετείχε στο Eurogroup της Ρίγα όπου ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε ομαδικά πυρά περιγράφει ότι την πιο σκληρή στάση τήρησε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ο γνωστός μας Π. Τόμσεν.
Πλέον όλα δείχνουν ότι πλέον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού προετοιμάζεται ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, δηλαδή ένα νέο, το τρίτο, μνημόνιο.
"Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοια που μας κάνει να σκεφτόμαστε ένα τρίτο μνημόνιο" φέρεται να είπε ο Π. Τόμσεν.
Είναι δεδομένο ότι το ΔΝΤ βλέπει ότι η τακτική χαλάρωσης που ακολουθήθηκε από την Κομισιόν στην περίπτωση της Ελλάδας είχε αρνητικά αποτέλεσμα και έτσι πλέον τηρεί σκληρή στάση.
Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού επιμένει ότι μόνο η Ελλάδα που δεν τήρησε τα δεδομένα της συμφωνίας κατά γράμμα όπως οι άλλες χώρες που ζήτησαν τη βοήθεια του ΔΝΤ παραμένει σε δύσκολη θέση και εντός μνημονίου.
Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit.gr, το ΔΝΤ περιγράφει την κατάσταση στην Αθήνα ως οριακή και ζητά να υπάρξει άμεσα συμφωνία για νέα χρηματοδότηση ώστε να μην υπάρξει πιστωτικό γεγονός, συμφωνία η οποία φυσικά θα συνοδεύεται από νέους όρους, ζητά δηλαδή την ένταξη της χώρας σε νέο μνημόνιο.
http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/182105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου