ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. Αγγελάκης Μανώλης-Απάντηση της 13-11-2014 ανακοίνωσης του ΣΕΚΕΣ


Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014


                                                     Δ Η Λ Ω Σ Η


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Σε απάντηση της 13-11-2014 ανακοίνωσης του ΣΕΚΕΣ δηλώνω τα εξής:

Οι ισχυρισμοί του ΣΕΚΕΣ ότι δήθεν είχα εκδώσει «την προηγούμενη ανακοίνωση-ενημέρωση πριν από ένα χρόνο», είναι ψευδής και ανακριβής διότι στο ενδιάμεσο διάστημα που αναφέρει, έχω εκδώσει ενημερώσεις προς τους συναδέλφους.
Το πρόβλημα για το ΣΕΚΕΣ είναι ότι στην προσπάθειά του να γίνει συνδικαλιστική παράταξη δεν έχει καταφέρει ακόμα να οργανώσει το αρχείο του με συνέπεια να «πέφτει» συνεχώς σε λάθη και ανακρίβειες.
Είναι φανερό ότι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους, τους χαλάει τα σχέδια το Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π. που με τις αποφάσεις του επιλύει προβλήματα που είχαν καθυστερήσει και ενημερώνονται για αυτά οι εργαζόμενοι.
Είναι λυπηρό ότι τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχουν επικροτήσει καμία απόφαση του Δ.Σ. και στόχος τους είναι καταστροφολογώντας να διαστρεβλώνουν και να μηδενίζουν τα πάντα, χωρίς βέβαια να βρίσκουν καμία ανταπόκριση από τους εργαζόμενους.
Από την τελευταία ανακοίνωσή τους συμπεραίνουμε ότι είναι αντίθετοι και στις τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ., για την ανανέωση-εκσυγχρονισμό του γηρασμένου στόλου των οχημάτων της Εταιρείας, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.
Ακόμα δηλώνουν αντίθετοι με την χορήγηση διατακτικών στους δικαιούχους συναδέλφους για το οφειλόμενο γάλα.
Από την μία δήθεν ισχυρίζονται στην ανακοίνωσή τους ότι θα κάνουν κάθε ενέργεια που δεν θα στερεί σε κανέναν πολίτη την πρόσβαση στο πόσιμο νερό και από την άλλη κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην ενεργοποιηθεί-δραστηριοποιηθεί η Ε.ΥΔ.Α.Π. ΝΗΣΩΝ στα νησιά που οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης.
Όσον αφορά την ερώτηση που μου απευθύνουν, επειδή μάλλον δεν διαβάζουν τις ανακοινώσεις μας τους υπενθυμίζω ότι πάγιο αίτημά μας είναι η άμεση πρόσληψη αναγκαίου μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.
Σχετικά με τις καταγγελίες τους για τους εργαζόμενους μέσω εργολάβων θα πρέπει να απευθυνθούν στην συνεργάτη τους στην Περιφέρεια Ρ. Δούρου η οποία με το που ανέλαβε εγκατέλειψε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και το εμπόριο ελπίδας, προσλαμβάνοντας συνεργείο καθαρισμού μέσω εργολάβου αντί τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, πράξη που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο οι αποτυχόντες συνυποψήφιοί της στελέχη του ΣΕΚΕΣ στην Ε.ΥΔ.Α.Π., προσπαθούν να παραπλανήσουν με σκόπιμα ψέματα, υποσχόμενοι πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν και καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες στους εργαζόμενους για ψηφοθηρικούς και μικροκομματικούς σκοπούς, χωρίς βέβαια να βρίσκουν καμία ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου