ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πάρτυ Συμβούλων στο ΤΑΙΠΕΔ



Στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) έχει αναρτηθεί προκήρυξη για πρόσληψη νομικού συμβούλου που θα συντονίσει τις υποθέσεις αποκρατικοποιήσεων. Συγκεκριμένα πρόκειται να αναλάβει το νομικό χειρισμό των αποκρατικοποιήσεων που σχετίζονται με πιθανές παραβιάσεις κοινοτικών οδηγιών (κρατικές ενισχύσεις, κανονιστικά ζητήματα, θέματα ρύθμισης αγορών κ.λπ.).
Ο προβλεπόμενος μισθός για τη θέση αυτή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ το μήνα και η διάρκεια σύμβασης θα είναι ενός χρόνου με δυνατότητα παράτασης για άλλον ένα χρόνο. Επομένως, το ελληνικό δημόσιο θα διαθέσει 600.000 ευρώ το χρόνο μόνο για το μισθό του νομικού συμβούλου για τις αποκρατικοποιήσεις.

Πρόκειται για συμβούλους που αφορούν τις εταιρείες ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Καζίνο Πάρνηθας, ΟΛΠ, ΟΛΘ, Περιφερειακά Λιμάνια, ΕΛΤΑ, Περιφερειακά Αεροδρόμια, Κοίτασμα φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα», Αυτοκινητόδρομοι, Ελληνικά Πετρέλαια και ΔΕΗ.

Σχετική Επίκαιρη ερώτηση έχει υποβάλει η ΔΗΜΑΡ.

Πιθανόν βέβαια αν αυτά τα χρήματα δίνονταν για την εξόφληση των οφειλών του Δημοσίου στην ΕΥΔΑΠ για κάποια χρόνια, να ξεχρέωναν κάποια στιγμή τα περίπου 800 εκ ευρώ και να μην ήταν απαραίτητο το ξεπούλημα της Εταιρείας.  Μιας Εταιρείας που δεν χρωστά αντίθετα παρουσίασε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, μιας Εταιρείας με αναπτυξιακή προοπτική που διαχειρίζεται με

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου